Schleich 42564 Dinosaurs, 32-Piece Playset, Dinosaur Toys for Boys and Girls Ages 4-12, Dinosaur Base Camp Station and Erupting Volcano

About this item

    This fits your .
  • by entering your model number.
  • 42564

Product description

Product Description

Onderzoekster yuki van de grote vulkaan-expeditie van schleich dinosaurs verzamelt in haar onderzoekscontainer alles over dinosaurussen. plotseling hoort ze een hard gerommel, de hele berg trilt en er stijgt rook op! ze reageert pijlsnel en springt op haar vluchtglijbaan die haar naar een geheime grot onder de vulkaan brengt. nog net op tijd, want de vulkaan breekt uit! met de uitbraakfunctie kunnen stenen uit de vulkaankrater worden geslingerd. bovendien trilt de vulkaan en stijgt er rook op. de led-lichtfunctie die zowel in de lavastroom als in enkele stenen is geïntegreerd, zorgt voor een spannende speelsfeer! voor extra actie is er aan de achterkant van de vulkaan een hindernisparcours. het hoogtepunt van de vulkaan-expeditie zijn de twee dinosaurussen in een speciale uitvoering die bij de speelset zijn inbegrepen

Safety Warning

Warning! Swallowable small parts, not suitable for children under 36 months.

SKU: B08W4M5NB5
Weight: 1 g
Dimensions: 56.9 x 16 x 37.49 cm; 1 Grams
Brand: SCHLEICH
Model: 42564
Colour: Black
Batteries Included: No
Manufacture: Schleich
Colour: Black